Hotel "Villa Letan" omogućava vam svu udobnost i sve prednosti bogato opremljenog hotela sa četiri zvjezdice. 

Nalazi se u Peroju, mirnom mediteranskom, turističkom naselju nadomak Vodnjana, poznatom po proizvodnji jednog od najboljih maslinovog ulja na svijetu, gradića sa najvišim crkvenim zvonikom u Istri, te poznatom fascinantnom izložbom sakralne umjetnosti i najvećom kolekcijom svetih neraspadnutih tijela za koje je vezana legenda o neobjašnjivoj iscjeliteljskoj moći, nasuprot Nacionalnog parka Brijuni, te 4 km od starog ribarskog naselja Fažana i 12 km od Pule, poznatoj po rimskom Amfiteatru, tzv. pulskoj Areni koja zauzima 6. najveće mjesto u svijetu.

Kao gosti Hotela "Villa Letan"' doživjet ćete potpuni gastronomski doživljaj, naša kuhinja će vam predstaviti tradicionalno nasljeđe u pripremanju istarskih jela, a restoranom hotela šire se mirisi najboljih autohtonih jela, svježe ribe, lokalnih vina, miris pršuta sušenog na buri i nedoljivih tartufa.

Sa terase soba pruža se predivan pogled na otočje Brijuni i rovinjski arhipelag, a čak i sjedeći u predivnom ambijentu pored bazena ili ispod maslina našeg restorana doživjeti ćete nezaboravne zalaske sunca uz ugođaj okupan blagim vjetrovima mediteranske klime. 

Dočekati će vas i bogat animacijski program kako bi upravo upotpunili Vaš nezaboravan odmor.

Ukoliko volite biciklizam, jedrenje, free climbing, golf, adrenalinski odmor, zanima vas povijest rimske civilizacije, sakralni turizam, te razni fakultativni izleti s ciljem upoznavanja tradicije sredine u koju dolazite, i ugodan, miran obiteljski odmor, “Villa Letan” je pravo mjesto za vas. 

Hotel posjeduje i konferencijsku dvoranu za održavanje poslovnih sastanaka, lovačku kuću za privatna druženja uz kamin, a u hotelu se održavaju i razni zabavni programi tijekom cijele godine prilagođeni svim uzrastima, jer zaista se trudimo nikada ne zaboraviti obitelji sa djecom.

Također, rado navodimo da je i pristupna staza hotela prilagođena osobama s invaliditetom.

Cijenjeni gosti, radujemo se vašem dolasku.